Festett üveges tolóajtó


Festett üveges tolóajtó, négy ajtóval

A KÉPEN LÁTHATÓ TOLÓAJTÓ JELLEMZŐI:

  • Festett üveges tolóajtó, két színnel
  • Osztott front, ezüst dekorléccel
  • Gatting, matt ezüst keretben
  • Ár: 79.000.-Ft / ajtó
  • A képen látható gardróbszekrény egy egyszerű, fehér laminált lapból készített bútor. Funkcionálisan célszerűen, kimondottan olcsó költségvetéssel készítve. Az tolóajtókat leszámítva az egyetlen látványelem az előrenyúló világítótestek, melyek kiválló fényt biztosítanak a használójának továbbá nem elhanyagolható fényjátékot ad a bezárt festett üvegű tolóajtókon.
    Ezek a tolóajtók nem a legolcsóbbak a választható fajtáink között. Mivel a bútorbelsőn megspóroltunk annyit, hogy egy drágább, de látványosabb tolóajtófelülettel készítettük el a szekrényt.
    Érdekessége továbbá, hogy a festett üvegek színe csak árnyalatában tér el. Így diszkrét, de ugyanakkor látványos ajtófrontot kaptunk.

Az árak tájékoztató jellegűek. A kép csak illusztráció. A képen látható tolóajtó megoldás egyedi darab, reprodukálására csak a helyi adottságok figyelembevételével van lehetőség.

Aluxa tolóajtó, gardrób, beépített szekrény - Minőség és garancia

Minőség és garancia

Az Aluxa cégcsoport másfél évtizede gyárt kimagasló minőségű egyedi bútorokat.
Az eltelt idő alatt folyamatosan kerestük és keressük a legmagasabb minőségű anyagokat, a legújabb technológiákat, hogy mindig a legjobb minőségű, valóban megbízható termékekkel álljunk vásárlóink rendelkezésére. A gondos tervezésnek, a szigorú gyártási előírásoknak és minőség-ellenőrzésnek köszönhető az Aluxa beépített szekrények, gardróbok és egyedi bútorok jó hírneve. Ezért vállalunk minden általunk készített tolóajtóra 10 év garanciát.
Számunkra az Ön véleménye is fontos! Kérjük jelezze felénk észrevételeit, hogy szolgáltatásunk minősége még tökéletesebb lehessen.

Termékcsoportok