Fekete üvegbetétes sarok szekrény


Fekete üvegbetétes sarok szekrény

A KÉPEN LÁTHATÓ TOLÓAJTÓK JELLEMZŐI:

  • Fekete üvegbetéte sarok szekrény
  • Fekete üveg és tükör betét
  • Fehér, Gating keretben
  • Ar: 69.000.-Ft/ajtó
  • Ez a beépített szekrény egy klasszikusan L alakban megépített forma. Két-két tolóajtóval fedve a mögötte lévő beépített szekrényt. Az ilyen beépített szekrények Akhillesz sarka a sarok rész kihasználhatósága. A bevált recept a következő: A két oldalt külön szekrényként vizsgálva az egyik oldal befut a másik mellé. Amelyik oldalra takar a másik szekrényrész oda csoportosítjuk az akasztós ruhák zömét, így a sarokhoz való hozzáférés csak az akasztós ruhákat érinti. Ezeket viszonylagos könnyedséggel kiemelhetjük a helyéről. Továbbá a két szekrényszárnynak nem ugyanazon mélységgel kell rendelkeznie.

Az árak tájékoztató jellegűek. A kép csak illusztráció. A képen látható szekrény egyedi darab, reprodukálására csak a helyi adottságok figyelembevételével van lehetőség.

Fekete üvegbetétes sarok szekrény kategóriái:


Aluxa tolóajtó, gardrób, beépített szekrény - Minőség és garancia

Minőség és garancia

Az Aluxa cégcsoport másfél évtizede gyárt kimagasló minőségű egyedi bútorokat.
Az eltelt idő alatt folyamatosan kerestük és keressük a legmagasabb minőségű anyagokat, a legújabb technológiákat, hogy mindig a legjobb minőségű, valóban megbízható termékekkel álljunk vásárlóink rendelkezésére. A gondos tervezésnek, a szigorú gyártási előírásoknak és minőség-ellenőrzésnek köszönhető az Aluxa beépített szekrények, gardróbok és egyedi bútorok jó hírneve. Ezért vállalunk minden általunk készített tolóajtóra 10 év garanciát.
Számunkra az Ön véleménye is fontos! Kérjük jelezze felénk észrevételeit, hogy szolgáltatásunk minősége még tökéletesebb lehessen.

Termékcsoportok