Az Aluxa csoportról

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Cégünkről

Cégünk 100%-ban magyar, családi tulajdonú vállalkozás. Közel másfél évtizede foglalkozunk egyedi bútorok gyártásával, belsőépítészettel és lakberendezéssel.
Bútoripari karrierünk a tolóajtós szekrények, gardróbok gyártásával kezdődött, melyeket egyedi tervezésre, méretre készítettünk. Ebben a kategóriában – dacára az azóta jelentősen kibővült konkurens körnek – máig az egyik vezető szerepet őriztük meg, jelentős a viszonteladói értékesítésünk is. Az első bővítést termékskálánkon az egyedi fabútorok jelentették – saját tervezésű cseresznyefa bútorcsaládunkkal azóta is töretlenül élvezzük a megrendelők bizalmát.

Gyártóhátterünk lehetővé teszi bármilyen egyedi megrendelés teljesítését, ennek köszönhetően nem csak magánházak lakberendezését, hanem 4-5 csillagos hotelek teljes szállodabútorozását is sikerrel teljesítettük.
Az elmúlt évtizedben Magyarország vezető, csúcskategóriás szállodáit töltötték meg az általunk gyártott bútorok.
A magánszemélyek felé áruválasztékunkat egyedi, méretre készített konyhabútorokkal szélesítettük – így sok éve visszatérő megrendelői kört alapoztunk meg.

ALUXA – Tolóajtók és gardróbok

A mai bútorok nem egyszerűen funkcionálisan célszerűek, hanem egyedileg megválasztható arculatot, stílust kaphatnak, akár olyat, mint a gazdájuk.
Világunkban az önkifejezés mindenkinek célja, legyen az életvitel, zene vagy lakáskultúra.
Ezt a szemléletet tette magáévá az ALUXA azzal, hogy olyan bútorokat készít, ami a megfizethető kategóriában váltja valóra legmerészebb álmait.
100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásunk közel másfél évtizede van jelen a hazai és a közép-európai bútorpiacon. Ez idő alatt számtalan, azóta is visszatérő, az átlagemberek és a felső tízezer tagjai közé tartozó ügyfelet szereztünk, és tartottunk meg.

A következő oldalakon a szívünkhöz egyik legközelebb álló termékcsaládunkat mutatjuk be: a tolóajtókat, gardróbokat, beépített szekrényeket. Cégünk ezzel alapozta meg a ma már minden igényt kielégítő stabil választékát és stabil, jó hírnevét.

Legyen az egy fél előszobányi hely egy panellakásban, egy leválasztandó szobarész, vagy Carrie Bradshow kisebb lakásméretû gardróbja – mi készen állunk!

Az Aluxa csoport legrisseb hírei

Minőség és garancia

Az Aluxa cégcsoport másfél évtizede gyárt kimagasló minőségű egyedi bútorokat.
Az eltelt idő alatt folyamatosan kerestük és keressük a legmagasabb minőségű anyagokat, a legújabb technológiákat, hogy mindig a legjobb minőségű, valóban megbízható termékekkel álljunk vásárlóink rendelkezésére. A gondos tervezésnek, a szigorú gyártási előírásoknak és minőség-ellenőrzésnek köszönhető az Aluxa beépített szekrények, gardróbok és egyedi bútorok jó hírneve. Ezért vállalunk minden általunk készített tolóajtóra 10 év garanciát.
Számunkra az Ön véleménye is fontos! Kérjük jelezze felénk észrevételeit, hogy szolgáltatásunk minősége még tökéletesebb lehessen.

Aluxa tolóajtó, gardrób, beépített szekrény - Minőség és garancia

Termékcsoportok