A tolóajtó lelke a jó minőségű keret. Ez adja meg a stabilitást, ez foglalja magába a különböző betétanyagokat. Az aluxa tolóajtóhoz használt keretanyagok jó minőségű fémötvözetekből készülnek, anyaguk tartós és biztonságos. A megbízhatóságon túl a kereteknek (és a síneknek) vizuális szempontból is választékosnak és mutatósnak is kell lenniük.
Készletünkből biztos, hogy Ön is megtalálja az ízlésének megfelelőt!

Aluxa rejtett tolóajtó keret
Aluxa rejtett tolóajtó keret

A LEGRÉGEBB ÓTA GYÁRTOTT ÉS FORGALMAZOTT TOLÓAJTÓ KERETTÍPUS. HA NEM SZERETNÉ, HOGY AZ AJTÓ KERETE LÁTHATÓ LEGYEN, AKKOR VÁLASSZA EZT A KERETTÍPUST. A TOLÓAJTÓ BETÉTJE MELLETT – LEGYEN AZ AKÁRMILYEN ANYAGBÓL – CSUPÁN KÖRÜLBELÜL 1 MM VASTAGSÁGBAN TÁTSZIK. KÜLÖNÖSEN ÜVEG ÉS TÜKÖRBETÉTES TOLÓAJTÓKHOZ AJÁNLJUK. HAT FÉLE SZÍNBEN RENDELHETŐ, ANYAGA ALUMÍNIUM. MAGAS MINŐSÉGÉNEK KÖSZÖNHETŐEN 10 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK RÁ.

Aluxa tolóajtó keret
Aluxa látható tolóajtó keret

SZINTÉN A LEGRÉGEBB ÓTA GYÁRTOTT ÉS FORGALMAZOTT TOLÓAJTÓ KERETTÍPUS. EZ A TÍPUSÚ KERET KÖRÜLBELÜL 1 CM VASTAGSÁGBAN ÖLELI KÖRÜL A TOLÓAJTÓT. A KERET SZÍNÉNEK ÉS A BETÉTANYAG FAJTÁJÁNAK, SZÍNÉNEK ÖSSZHATÁSÁBÓL SZÁMOS VIZUÁLIS MEGOLDÁS ALAKÍTHATÓ KI. HAT FÉLE SZÍNBEN RENDELHETŐ, ANYAGA ALUMÍNIUM. MAGAS MINŐSÉGÉNEK KÖSZÖNHETŐEN 10 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK RÁ.

Aluxa easy tolóajtó keret
Easy tolóajtó keret

PROFILKIALAKÍTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN DOMINÁNSABB KONTÚRT AD A TOLÓAJTÓNAK. VASTAGSÁGA KB. 2 CM. MIVEL FA HATÁSÚ SZÍNEKBEN IS RENDELHETŐ EZÉRT HASZNÁLATÁVAL, BÚTORLAP BETÉTES TOLÓAJTÓVAL HOMOGÉN, EGYSÉGES FELÜLET LÉTREHOZÁSÁRA VAN LEHETŐSÉG.TÍZ FÉLE SZÍNBEN RENDELHETŐ, ANYAGA ACÉLLEMEZ. MAGAS MINŐSÉGÉNEK KÖSZÖNHETŐEN ERRE A KERETTÍPUSRA IS 10 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK.

Aluxa classic tolóajtó keret
Classic tolóajtó keret

LETISZTULTABB, ÍVES PROFILÚ KERETTÍPUS. HASZNÁLATÁVAL EGYSZERŰBB, LÁGYABB STÍLUSÚ MEGJELENÉS ÉRHETŐ EL. VASTAGSÁGA KB. 2 CM. FA HATÁSÚ SZÍNEKBEN IS RENDELHETŐ, ÍGY BÚTORLAPBETÉTES AJTÓVAL HOMOGÉN, EGYSÉGES FELÜLET LÉTREHOZÁSÁRA VAN LEHETŐSÉG. HAT FA UTÁNZATÚ ÉS NÉGY EGYÉB SZÍNBEN RENDELHETŐ. ANYAGA ACÉLLEMEZ. MAGAS MINŐSÉGÉNEK KÖSZÖNHETŐEN ERRE A KERETTÍPUSRA IS 10 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK.

Aluxa gatting tolóajtó keret
Gatting tolóajtó keret
IZGALMAS PROFILÚ TOLÓAJTÓ KERET. KÖRÜLBELÜL KÉT ÉS FÉL CM VASTAGSÁGÚ KERETET KÉPEZ A TOLÓAJTÓ KÖRÜL. ÖT FÉLE SZÍNBEN RENDELHETŐ, ANYAGA ALUMÍNIUM. MAGAS MINŐSÉGÉNEK KÖSZÖNHETŐEN ERRE A KERETTÍPUSRA IS 10 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK.

A tolóajtóba kerülő betétek kiválasztása a legkényesebb feladat. Ez határozza meg az elképzelt tolóajtós beépített-szekrény, vagy térelválasztó tolóajtó jellegét. A választható felületek önmagukban is hatalmas listát jelentenek, de ne feledjük, hogy egy ajtón belül akár többször is jelentkezhetnek különböző anyagok.

Aluxa tolóajtó betét üvegből
Aluxa tolóajtó betét üvegből
 • tükrök (6 féle színben)
 • megmunkált üvegek (katedrál, színezett, savmart, fóliás, festett, gravírozott, stb)
Tolóajtó betét bútoranyagból
Tolóajtó betét bútoranyagból
 • laminált lapok (150 féle színben)
 • furnéros lapok (30 féle faminta, korlátlan szín)
 • táblásított fa (10 féle faminta, korlátlan szín)
 • dekoritos lap (120 féle szín)
 • festhető (korlátlan szín)
 • fóliás (40 szín)
 • bambusz, rattan, nádfonat, tengeri fű (számos változat és szín)
 • perforált lemezek (széles anyag és szín választék)
Tolóajtó betét egyéb anyagból
Tolóajtó betét egyéb anyagból
 • nyomdai munkák (óriás poszter, fóliás képek)
 • szövettel vagy bőrrel bevont felületek
 • gipszkarton, osb, natúr forgácslap
 • plexi (20 féle mintázat és szín)
 • és minden egyéb, ami sík felületű lap

A tolóajtókhoz tartozó vagy rendelhető vasalatok magas minőségüknek köszönhetően minden biztonsági szabványnak megfelelnek.

Alsó görgők tolóajtóhoz
Alsó görgők

KIBUKÁS GÁTLÓKKAL VANNAK ELLÁTVA, HOGY SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE TUDJON A SÍNBŐL KIUGRANI A TOLÓAJTÓ. A CSAPÁGYAS KIVITELŰ GÖRGŐK A NEHÉZ TOLÓAJTÓK CSENDES ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ FUTÁSÁT BITZOSÍTJA.

Aluxa tolóajtó szerelvények, felső vezetők
Felső vezetők

Választható csúszkás és surlódás mentes felső vezető.

Aluxa tolóajtó szerelvények, ajtóstop
Ajtóstop

A TOLÓAJTÓK ALAPHELYZETBEN SÍNEIKBEN OTT ÁLLNAK MEG AHOVA TOLJUK ŐKET. AZ AJTÓSTOP ARRA HIVATOTT, HOGY JELEZZE NEKÜNK AZT A HELYET AHOL A TOLÓAJTÓNAK ZÁRT ÁLLAPOTBAN KELL LENNIE.

Aluxa tolóajtó szerelvények, csillapított záródás
Csillapított záródás

A BÚTORSZERELVÉNYEK TERÉN MÁRA IGEN GYAKORI IGÉNY A CSILLAPÍTOTT ZÁRÓDÁS, LEGYEN AZ FIÓK VAGY NYÍLÓAJTÓ. MOSTANRA MÁR TOLÓAJTÓINKHOZ IS BIZTOSÍTANI TUDJUK EZT A KOMFORTNÖVELŐ MEGOLDÁST. FONTOS BIZTONSÁGI KIEGÉSZÍTŐ, MEGAKADÁLYOZZA, HOGY KISGYERMEKE SAJÁT KEZÉRE CSAPJA AZ AJTÓT.

Aluxa tolóajtó szerelvények, porfogók
Porfogók

EZEK A HOSSZANTI KEFÉK ZÁRJÁK LE AZOKAT A RÉSEKET AMIKET KÉT TOLÓAJTÓ KÖZÖTT TALÁLUNK. SEGÍT MEGELŐZNI, HOGY A SZEKRÉNYBE JUSSON SZÁLLÓPOR, EGYÉBB SZENNYEZŐDÉS, VAGY KELLEMETLEN SZAGOK. KÜLÖNBÖZŐ VASTAGSÁGBAN ÉS SZÍNBEN RENDELHETŐK.

Aluxa tolóajtó szerelvények, zárak
Zárak

E FEJLESZTÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN AZ EDDIG ZÁRHATATLAN TOLÓAJTÓS SZEKRÉNY KULCSRA ZÁRHATÓ. FONTOS KIEGÉSZÍTŐ LEHET KISGYERMEKES CSALÁDOKNÁL, VAGY IRODÁKBAN, SZÁLLODÁKBAN AHOL IGÉNY LEHET AZ AJTÓ ZÁRHATÓSÁGÁRA.